INFORMAŢII UTILE

Dacă solicitaţi un transfer la un aeroport naţional/internaţional, ora de plecare se va stabili în funcție de condițiile de trafic, astfel încât să se ajungă la timp în aeroport, pentru realizarea formalităţilor de îmbarcare. La solicitarea şi pe riscul clientului, în cazul curselor private/dedicate, ora de plecare poate fi modificată aşa cum doreşte beneficiarul.

TRANSFERURI CĂTRE/DINSPRE AEROPORTUL DIN BELGRAD

Compania noastră vă oferă transfer din Arad şi Timişoara la şi de la aeroportul Belgrad zilnic în condiţii de maximă siguranţă şi comfort.

Preluarea pasagerilor pentru decolări se face la adresa comunicată de pasageri iar în cazul aterizărilor pasagerii sunt aşteptaţi la Meeting Point în aeroportul Belgrad cu un indicativ de recunoaştere a şoferului. În ţară pasagerii sunt lasaţi la domiciliu, la hotel sau, dupa caz, la o altă adresă solicitată de client. Dacă doriți un transfer de la un hotel sau adresă din Belgrad, șoferul nostru vă va prelua de la adresa respectivă.

În cazul în care rezervarea dvs se face cu minim 24 ore în avans, plecările din Timişoara şi Arad se fac în aşa fel încât să putem acoperi orice decolare şi aterizare de pe aeroportul Belgrad.

Durata călătoriei Timişoara – aeroportul din Belgrad sau retur durează aproximativ 3 ore (variază puţin în funcţie de condiţiile de trafic). Pasagerii noştri nu aşteaptă în aeroport mai mult de 2 ore şi jumătate până la deschiderea check-inului sau din momentul în care sunt preluaţi şi până vor pleca spre România.

Dacă doriţi un transfer spre/de la aeroportul Budapesta, va rugăm să accesaţi www.transportbudapesta.ro.

DE REŢINUT!

  • SIMPLICITY onorează orice comandă de transport aeroport facută în avans cu minim 48 ore înainte de decolarea/aterizarea zborului pentru care se face rezervarea.
  • SIMPLICITY – nu refuză şi nu anulează nici o comandă, orice pasager cu rezervare va ajunge la timp şi în siguranţă la destinaţie, exceptând situaţia în care datele rezervării au fost transmise greşit (zile diferite, date ale zborurilor greşite). De aceea vă rugăm ca atunci când rezervaţi serviciul de transfer aeroport să aveţi la îndemână toate detaliile zborului, date contact şi adresa de preluare.
  • Vă rugăm să reţineţi faptul că anularea zborului dumneavoastră sau anularea de către dvs. a rezervării, pierderea unui zbor sau orice altă modificare apărută în itinerariul călătoriei dvs vă obligă să anuntaţi acest lucru şi firmei noastre în cel mai scurt timp pentru a vă putea reorganiza transportul. În caz contrar, vă asumaţi plata serviciului de transport rezervat.
  • Dacă nu întâlniți șoferul după mai mult de 15 minute de la sosirea în zona Meeting Point pe aeroportul Belgrad, vă rugăm să ne contactaţi cât mai repede la numerele de telefon 0744-222299 sau 0724-222299.

Informații de contact

  • Adresa Str. Anghel Saligny nr. 17A Timișoara , 300588, Romania
  • (+4) 0256.222299 (+4) 0724.222299, (+4) 0766.222299 rezervari@transportbelgrad.ro
  • Orar Luni - vineri 09.00 - 17.00

Pe numarul +40744222299 ne puteti contacta si prin:
© 2014-2016 - Transport Timisoara- Belgrad cu Simplicity | Promo by Seobyte